söndag, maj 26, 2024
spot_img

Voodoo Gold – en spännande slot med voodoo-tema

Voodoo Gold är en spelautomat med voodoo-tema från spelleverantören Elk Studios. Spelet har en unik layout med sex hjul som kan expandera till upp till åtta rader och upp till 262 144 vinstlinjer. Symbolerna inkluderar klassiska voodoo-symboler som masker, skallar och tärningar, samt lägre betalande kortsymboler. Spelet har även en rad bonusfunktioner som Bomb-funktionen där symboler exploderar och ger plats för nya symboler, och Voodoo-symbolerna som ger spelaren tillgång till bonusspelet.

Bonusspelet i Voodoo Gold är en spännande funktion som aktiveras när spelaren lyckas landa tre eller fler Voodoo-symboler på hjulen. I bonusspelet får spelaren välja en av tre olika kort som avgör vilken av tre olika bonusfunktioner som aktiveras. De olika funktionerna inkluderar en multiplikator som ökar vinsten, en bonusomgång med free spins och en funktion som låser vinstgivande symboler på hjulen.

Sammanfattningsvis är Voodoo Gold en underhållande och spännande slot med en unik layout och en rad bonusfunktioner. Spelaren har möjlighet att vinna stora vinster genom att utlösa bonusspelet och dra nytta av de olika bonusfunktionerna som erbjuds.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
spot_img

Latest Articles